22 Ocak 2009 Perşembe

Aşkını da ona borçlu, formunu da...



Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, 10 aydır spor eğitmeni Julie Imperiali’nin önerdiği teknikle spor yapıyor. Tekniğin bir artısı da libidoyu artırması...
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin üstün fiziksel gücünü ve atletik yapısını, karısı Carla Bruni’nin yakın arkadaşı ve 4 yıldan beri spor eğitmeni olan eski dansöz ve cimnastikçi Julie Imperiali’ye borçlu olduğu ortaya çıktı. 10 aydan beri Imperiali’nin önerdiği teknikle spor yapan Sarkozy’nin, yaklaşık 4 kilo vererek 2 beden daha küçük pantolon giyebildiği belirtildi.

Karın bölgesini çalıştırıyor
İngiliz The Daily Telegraph gazetesinin haberine göre Imperiali’yi Sarkozy’ye karısı Bruni tanıştırdı. Imperiali’nin uyguladığı “tektonik” tekniği, özellikle karın bölgesi ve pelvise odaklanıyor. Imperiali’nin iddiasına göre, pelvis kaslarını güçlendiren hareketler kişinin duruşunu düzeltmekle kalmıyor ayrıca bedensel ve zihinsel durumunu da iyileştiriyor. Söz konusu tekniğin bir başka artısı da libidoyu, yani cinsel iştahı artırması. Imperiali, “Eğer erkeğin pelvis bölgesi kasları iyi bir durumdaysa cinsel ilişkisi daha tatmin edici oluyor. Erken boşalma sorunu sıklıkla bu kasların güçsüz olmasından kaynaklanıyor” diyor..

Jogging’i yakıştıramamışlardı
Sarkozy, cumhurbaşkanlığının ilk aylarında her gün Elysee Sarayı’ndan erken saatlerde şortla çıkarak jogging yapıyordu. Ancak bu tutkusu “Devlet adamına yakışmıyor” şeklindeki eleştirilere neden oluyordu. Sarkozy bu yüzden geçen nisandan bu yana, Saray’ın yüksek duvarlarla çevrili bahçesinde Imperiali’yle birlikte koşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder